Home >Wie is Eoluz > Activiteiten > Nieuwe energie oplossingen 
 
 
 
Laatste update:
November 13. 2018 13:51:16
 
 
 
 

Nieuwe energie oplossingen 

 
Analyse en advies
 
Als eerste stap bieden we een energieaudit aan waarbij de belangrijkste energiestromen (grote verbruikers, lokale energieproductie, netafname en –injectie) in kaart worden gebracht. Als conclusie worden de mogelijke energieoplossingen voorgesteld die de energiekosten van de klant verlagen.  
 
We richten ons tevens op de continue monitoring, rapportage en optimalisatie van de lokale energiebalans. Met ons energiemanagement proces krijgt U uw energieverbruik en de bijhorende kosten op een duidelijke en overzichtelijke manier gerapporteerd en wordt deze effectief opgevolgd. Op die manier kunnen de mogelijkheden om de kosten van energie te verlagen bepaald worden en omgezet in concrete verbeteringen.

Technische oplossingen

Naast fotovoltaïsche installaties biedt Eoluz ook ontwikkeling, engineering, installatie, monitoring en onderhoud aan van volgende hernieuwbare energieoplossingen:
Met behulp van een WKK-installatie (warmtekrachtkoppeling) kan u 20% van uw primaire energieverbruik besparen. Door éénzelfde installatie worden een deel van uw warmte- en elektriciteitsbehoeften lokaal voorzien met een totale efficiëntie van ongeveer 90%! 
 
Om energie ter beschikking te stellen op het moment dat u het nodig heeft kan energieopslag een oplossing bieden. Dit kan gaan van lokale batterij containers van enkele MW’s voor load levelling en peak shaving tot kleine eilandsystemen voor gebieden waar geen publiek electriciteitsnet aanwezig is (off-grid).
 
Wat betreft laadinfrastructuur voor elektrisch vervoer hebben we AC oplossingen van 1-fasig 230V, 16A (3,7kW) tot 3-fasig 400V, 32A (22kW) en DC snelladers van 50kW (50-500VDC max. 175A). Het laadsysteem kan optimaal gestuurd worden in functie van de eigen hernieuwbare energieproductie.

   elektrische laadpaal  -  warmtekrachtkoppeling eenheden  -  industriële PV-installatie

 

 
 
 

 Nieuws

25 oktober 2018

Eoluz werft aan!

Bekijk onze vacatures.

 

5 december 2016

De bouw van de installatie op het dak van de centre sportif Forêt de Soignes Sport schiet goed op!

 

9 oktober 2015

"EOLUZ en Sunthing bundelen krachten in opverende PV-markt"

 Persbericht
 
 
 
 
 
..............................................
 
 

 

 
 
© Eoluz NV | Expert in fotovoltaïsche installaties
English Version Version Française Nederlandse Versie